Икономически университет – Варна

Новини

Форумът беше открит от министъра на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков, който се включи онлайн, и ректора на ИУ – Варна проф. д-р Евгени Станимиров.

Десетки хиляди варненци излязоха на площад "Св. Св. Кирил и Методий" във Варна, за да почетат Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

21 личности и колективи с ярки постижения в сферата на науката и образованието бяха отличени с награди "Варна" за 2024 г.

В ИУ – Варна се връчиха наградите на участниците в конкурса за есе на тема "Медиацията в моите представи".

Насрочените семестриални изпити ще се проведат съобразно утвърдения график за изпитната сесия.

С интерес присъстващите изслушаха и докладите фокусирани върху оживяването на читалищата в страната, мястото на пазара на български ябълки в световен мащаб, както и спецификата на продажбата на електромобили.

Участваха студенти и докторанти от различни специалности и курсове на нашия университет.

Начало
24
май

Покана от името на академичното ръководство на Икономически университет – Варна

Договор за сътрудничество беше подписан между Икономически университет – Варна и „Арко имоти“ ООД. Компанията учреди финансова награда към "Фонд за подпомагане на талантливи студенти" в областта на инвестициите и оценяването на недвижими имоти

След награждаването проф. Ганчев изнесе лекция на тема "Присъединяването към еврозоната и икономическото развитие на България"