Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна намери за втори път място в престижната рейтингова система Impact Rankings на Times Higher Education.

Отлично класиране за Икономически университет - Варна в международната класация HE Higher Education Ranking

Икономически университет – Варна е лидер при обучението по Счетоводство в България според EduRank 2024

Икономически университет – Варна заема първо място сред висшите училища във града в класацията, измерваща уеб присъствието и ангажираността в социалните мрежи

Според UniRank Икономически университет – Варна е на 4 място по популярност в YouTube, на 6 място в класацията на университетите в Instagram за 2024 г. и в Топ 7 по последователи в X (бившия Twitter).

Икономически университет – Варна за шеста поредна година – като институция и с отделни първични звена, заслужи място в престижната класация на U-Multirank.

Икономически университет – Варна намери място за първи път в престижната рейтингова система Impact Rankings на Times Higher Education.

Икономически университет – Варна за пета поредна година – като институция и с отделни първични звена, заслужи място в престижната класация на U-Multirank.

Тази година класацията включва 1 759 университета от 92 държави.

Икономически университет – Варна се класира за трета поредна година  като институция и с отделни първични звена в престижната класация на U-Multirank през 2019 г.