Икономически университет – Варна

Политиката на Икономически университет – Варна е насочена към работа по 33 индикатора за 14 задачи в 6 основни цели

Отдел „Международно Сътрудничество“ посрещна гости от Европа и света за ежегодната среща в рамките на програма „Еразъм+“

Начало
01
юли
Край
05
юли

Отдел „Международно сътрудничество“ на Икономически университет – Варна отново посреща гости от Европа и света

Срокът за подаване на документите за явяване на изпита е 28 юни, а самият изпит ще се проведе на 13 юли 2024 г.

Събитието бе част от проекта „Софийски университет - маркер за иновации и технологичен трансфер“, финансиран от ЕС и част от Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.

Турската делегация бе водена от зам.-ректора на Анкарския университет проф. д-р Хасан Сердар Йозтюрк.

Гости на заседанието бяха министърът на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков, зам.-министърът на иновациите и растежа проф. д-р Георги Ангелов, директорът на дирекция "Правна" в МОН Любомир Йосифов и Ивана Радонова...

Темите на научния форум бяха посветени на медиацията в образованието, съдебната система, здравеопазването и публичния сектор, както и на дигитализацията в медиацията.

Начало
11
юни

Централна конкурсна комисия към Икономически университет – Варна организира втори информационен ден с цел разясняване на въпроси по кандидатстване и подготовка на документи за участие в Конкурсна сесия 2024.

Форумът беше открит от министъра на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков, който се включи онлайн, и ректора на ИУ – Варна проф. д-р Евгени Станимиров.