Икономически университет – Варна

Организацията е фокусирана основно върху онлайн маркетинга и електронната търговия и търси силно мотивирани и талантливи студенти.

Докторанти, магистри, студенти по бакалавърска степен, граждански активисти и професионалисти, интересуващи се от политически науки, публична политика, история, право, гражданско общество и др., са добре дошли да се присъединят към семинара.

Седмицата, която вече имаше своето първо успешно издание през 2019 г., премина при все по-засилен интерес от страна на университетите-партньори по програма „Еразъм+“.

Начало
05
юли
Край
09
юли

Събитието се организира от Европейската асоциация на Еразъм+ координаторите (EAEC) под патронажа на европейския комисар за иновации, изследвания, образование и младеж д-р Мария Габриел

Стажът се провежда в рамките на Европейска програма за мобилност Еразъм+ за зимния/летния семестър на 2021/2022 академична година.

По време на събитието ще се проведат редица събития, които да запознаят гостите с възможностите за обучение и личностно и професионално развитие, които ИУ – Варна предлага на своите студенти.

Договорите предоставят възможност на студенти, преподаватели и служители да се обучават и преподават в партньорските университети, извън рамките на програма "Еразъм+".

Украинските студенти се докоснаха до културно-историческото богатство на България, като акцентът бе поставен върху културните достижения на траките и на "Култура Варна".

В събитието се включиха служители и преподаватели от университети в Черна гора, Сърбия, Италия, Албания и др.

Вижте повече