Икономически университет – Варна

Начало
14
дек

Събитието е отворено за всички любознателни, без опит или ниво на умения.

Начало
15
дек

За любителите на загадките. Елате да се позабавлявате, да проверите знанията си, а защо не и да си тръгнете с награда за най-добър отбор в последните дни на зимния семестър.

Начало
20
ное

Заключителна среща по проект PUB-2022-10 „Изследване, приобщаване и разширяване на нови публики - изграждане на междукултурен и образователен мост между българските читалища и музеи“

Начало
07
ное

„Златни мисли за бизнеса“ е вдъхновяваща колекция от максими и афоризми, посветени на мениджмънта, маркетинга, връзките с обществеността и рекламата, съставена от проф. Боян Дуранкев

Начало
01
ное

Поздравления по случай празника

Начало
08
ное

ИУ – Варна се включва в акция по кръводаряване с цел да бъдат обезпечени с кръв и кръвни продукти потребностите на пациентите на лечебни заведения от областта.

Начало
25
окт
Край
07
ное

В навечерието на Деня на народните будители художникът Явор Витанов ще подреди новите си живописни платна в университетската галерия "Академика"

Начало
03
юли
Край
07
юли

Гости от близо 20 държави ще посетят ИУ – Варна през юли, за да заздравят международните си партньорски отношения

Начало
12
юни
Край
21
юни

Студентски спортен клуб към Икономически университет – Варна и дирекция "Спорт" при Община Варна организират за вас спортни събития и практики, стимулиращи двигателната активност.

Начало
05
юни
Край
09
юни

Посолството на Португалия и Институт "Камойш" в сътрудничество с Икономически университет – Варна организират безплатни кинопрожекции на португалско кино.