Икономически университет – Варна

Новини

На 16 април 2024 г. студенти от бакалавърска специалност „Стокознание и митническа дейност“ при ИУ – Варна проведоха практическо занятие по дисциплината „Стокознание на храните от растителен произход“ в „Мелница-Варна“ ООД.

Студентите имаха възможност да получат ценни насоки и споделен опит за бизнес процесите в международна търговска верига, дейността на ключовия отдел „Доставки“ и новата платформа „Доставки“, както и за кариерните възможности в МЕТРО.

Начало
17
апр

Среща дискусия относно възможността за работа в Кока-Кола България

традиционна Седмица на правото в Икономически университет – Варна, организирана от катедра "Правни науки", се провежда до 19 април 2024 г.

Начало
30
апр

на докт. Яна Георгиева Балашова-Стефанова

Начало
24
апр

Традиционно то се провежда през м. април в редица висши училища в страната.

С вълнение гостите разгледаха университета и бяха изключително впечатлени от вековната му история и от това как един паметник на архитектурното наследство може не просто да се съхрани, но да се поддържа и да съжителства с модерната среда за обучение.

Начало
16
апр

Представителите на „Уърлд травел кансълтанси“ ООД ще споделят повече за своята дейност, ще отговарят на въпроси от студенти и ще представят своите предложения, свързани с кариерно развитие.

Начало
17
апр

По време на семестрите през академичната 2023/2024 г. всяка сряда от 13:00 до 14:00 ч. в Читалнята можете да се включите в срещите, организирани от университетската библиотека, на които да получите актуална информация.

Начало
15
апр

Кристина и Тихомира ще запознаят студентите в ИУ – Варна с полезни съвети за това как да се справят когато излязат на пазара на труда