Икономически университет – Варна

Начало
06
апр
Край
12
апр

Вижте повече

Събитието е насочено към всички, които се интересуват от широкия спектър от аспекти, които Европейският съюз включва. Крайният срок за онлайн регистрация и изпращане на разширени резюмета е 5 април 2023 г.

Начало
11
май

Националната конференция е традиционен, утвърден с годините повод за среща на медиатори, магистрати, учени и представители на различни обществени сфери.

Конкурсът има за цел да даде възможност на млади хора, студенти и ученици на територията на област Варна да представят своя мироглед и да разгърнат творческия си потенциал.

Вижте повече

Надпреварата събра 60 студенти от 16 различни специалности в 9 български университета.

Заключително събитие от Младежка инициатива „Хоризонтите пред младия предприемач – опитът говори …“, финансирана от Дирекция „Образование и младежки дейности" при Община Варна.

Събитието беше организирано съвместно от Университетския център по медиация и библиотеката на ИУ – Варна

Начало
05
окт

Какво е активно слушане? Как можем да го развием и какви ползи носи активното слушане? Заповядайте на 05.10.2022 г. от 15.00 ч. в читалнята (6 ет.)

Отличието беше връчено на Националния форум на социално отговорните работодатели „25 години визия за по-добър живот“, организиран от Министерството на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Наци