Икономически университет – Варна

Новини

Начало
19
сеп
Край
25
сеп

Всички читатели, които закъсняват с връщането на заетите от тях издания, ще могат да ги върнат без налагане на административни такси.

Университет Кастамону, гр. Кастамону, и Университет Хитит, гр. Чорум, Р Турция, канят преподаватели и служители от чуждестранни университети да вземат участие в първата им съвместна Международна седмица на персонала.

Начало
12
сеп

Тя работи като изследовател в KU Leuven, като оглавя и европейски изследователски проект за мултимедийна комуникация за хора с увреждания, за подобряване на живота и благосъстоянието им.

Начало
10
сеп

По случай 25 години от основаването си катедра "Маркетинг" при ИУ – Варна организира среща за своите випускници.

Начало
15
сеп

Официалното откриване ще се състои в 10.00 часа в зала Аула. Първокурсниците ще имат възможност на 14 и 15 септември да опознаят своя университет по време на традиционните информационни дни

Начало
14
сеп
Край
15
сеп

Те ще имат възможност да опознаят своя университет с помощта на ментори по предварително изготвена програма

За двадесета поредна година Фондация "Еврика" ще определи след провеждане на конкурс студентите, които ще получават именни стипендии в размер на 3 000 лева годишно в 11 области.

От 9 до 15 септември 2022 г. е вторият етап за прием на кандидати за обучение в ОКС "магистър" за учебната 2022/2023 г.

Свободните позиции са с цел преподаване и обучение на преподаватели и служители, а мобилностите трябва да започнат най-късно до 26 септември 2022 г.

Ликвидационната изпитна сесия ще се проведе на 7 и 8 септември 2022 г.