Икономически университет – Варна

Начало
27
май

Форумът е организиран от Икономически университет – Варна и Националната агенция за оценяване и акредитация

Отлично класиране за Икономически университет - Варна в международната класация HE Higher Education Ranking

Начало
17
май

За любителите на загадките. Елате да се позабавлявате, да проверите знанията си, а защо не и да си тръгнете с награда за най-добър отбор в последните дни на летния семестър.

В събитието се включиха 55-ма студенти от различни специалности и курсове

Икономически университет – Варна е лидер при обучението по Счетоводство в България според EduRank 2024

Начало
14
май

Академичното ръководство на Икономически университет – Варна има удоволствието да Ви покани на празника на висшето училище.

Начало
25
апр

Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) представя изцяло обновена версия на системата за електронни изпити на Тестов център

Акцент в обсъжданите теми бяха проекти и програми, свързани с изкуствения интелект, приложимостта на дуалното обучение във висшите училища, връзката на университетското образование и обучение с изискванията на бизнес средата и мотивацията на студентите.

В събитието участие взеха студенти, преподаватели и докторанти от Колеж по туризъм – Варна и катедра "Икономика и организация на туризма" в ИУ – Варна.

На публичната лекция присъстваха председателят на Административен съд – Варна Елена Янакиева, председателят на Окръжен съд – Варна Марин Маринов, студенти, преподаватели, служители.