Икономически университет – Варна

Новини

Вижте повече за подаване на документи за стипендии за летен семестър на учебната 2023/2024 година

Начало
26
мар
Край
29
мар

Дванадесетото издание на форум „Кариери“ през 2024 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Начало
23
фев

Заповядайте и станете част от нашата общност!

Поправителна изпитна сесия за зимен семестър

Наградата е признание и за международния престиж на българската наука, за приложимостта на резултатите от научното изследване и популяризацията на науката и нейните достижения.

Стипендии за обучение в САЩ

Актуални въпроси на висшето образование във Варна дискутираха ректори и представители на академичните ръководства на университети в града.

Подписите си под документа сложиха областният управител на област с административен център Варна проф. д-р Андрияна Андреева и ректорът на Икономически университет – Варна проф. д-р Евгени Станимиров.

Ежегодни индивидуални или колективни номинации за Награда Варна

Възможност за кандидатстване за стипендии за студенти, академичен и изследователски персонал от български висши училища за обучение в латвийски университети през уч. 2024/2025 г., както и за участие в летни училища, организирани от латвийски университети.