Икономически университет – Варна

Начало
11
апр

Срещата ще се проведе в новото многофункционално медийно студио на Икономически университет – Варна и ще се предава директно онлайн в Youtube канала на университета.

Начало
11
апр

Ще бъдат дискутирани най-често задавани въпроси, казуси при които медиацията е подходяща за решаване на конфликти, приложение на методите на медиацията за превенция и създаване на хармонична академична среда и др.

Начало
13
апр

Регламент за участие

Начало
21
апр

За всички студенти – бакалаври, магистри и докторанти, които желаят да представят своите теоретични или теоретико-приложни достижения от обучението (курсови работи, проекти, теми), практики, стажове, проекти, внедрени във фирми, дипломни работи и др.

Начало
04
апр
Край
15
апр

Центърът за магистърско обучение към ИУ – Варна организира Дни на магистърско обучение.

Начало
18
апр

на тема "Пазарът на недвижими имоти и бизнес оценяването по време на пандемия и несигурна глобална среда"

Начало
09
апр

За всички студенти – бакалаври и магистри, които желаят да премерят сили в писането на алгоритми. Подайте заявка за участие до 7 април 2022 г.

Начало
20
апр

Посветена на актуалните проблеми на теорията и практиката на търговията за студенти и млади специалисти, привлечени от сложните и разнообразни проблеми на търговската наука.

Начало
25
мар

Заповядайте и станете част от нашата академична общност!

Начало
14
апр

Студентите, желаещи да участват в Прегледа на студентската научна дейност следва да изпратят своите доклади до 10.04.2022 г.