Икономически университет – Варна

Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) към ИУ-Варна връчи награди на изявени студенти

Официалното тържество се състоя на 15.05.2023 г. в аулата.

Като част от многогодишното партньорство със Световно бизнес училище – Мумбай, ИУ – Варна организира и осъществява за трети път входяща академична мобилност на индийски студенти.

Следвайки стратегическите цели по интернационализация в последните години, Икономически университет – Варна разширява сътрудничеството си с висши училища от държавите в Централна Азия.

Начало
24
май

Покана от името на академичното ръководство на Икономически университет – Варна

Kакто и досега в конкурса могат да вземат участие ученици, студенти и докторанти в български и европейски университети, както и млади предприемачи до 35 годишна възраст.

Начало
04
май

На събитието студентите ще имат възможност да се запознаят повече с програмата “Еразъм+” и мобилностите за практика и обучение.

Щандът на ИУ – Варна привлече интереса на над 2000 посетители, които останаха очаровани от възможностите за обучение и кариерна реализация след завършване, които университетът предлага на своите чуждестранни студенти.

До 18.05.2023 е осигурен временен свободен достъп до Writefull - автоматичен редактор, чиито инструменти са насочени към научното писане (коригират граматиката, пунктуацията и използването на думите в текста).

Passport е авторитетен ресурс за бизнес разузнаване с изследвания на индустрии, страни и потребители. Обслужва академичното образование близо 50 години.