Икономически университет – Варна

Младежката инициатива беше организирана от Община Варна и катедра "Статистика и приложна математика" при Икономически университет – Варна.

Начало
05
дек

В традиционното ежегодно събитие участие ще вземат студентите, показали най-добри резултати по дисциплината "Микроикономика". Олимпиадата ще бъде организирана в два кръга.

Начало
26
ное
Край
03
дек

Участието в олимпиадата Ви предлага включване в ранен прием и избор на специалност.

Възползвайте се от възможността да опознаете различни култури, да се срещнете със студенти от други европейски университети и да обмените опит с представители на академичните среди и бизнеса.

Готови са финалните резултати от конкурса за студентско есе на тема "Финансовите иновации през погледа на поколение Z", организиран от катедра "Финанси" по повод честването на 100 години от преподаването на финансова наука в ИУ – Варна.

Документи за програмата се подават до 11 ноември 2022 г.

за летен семестър на академичната 2022/2023 г.

Начало
05
ное

В Университетската олимпиада по математика могат да участват студенти от ИУ – Варна в бакалавърска и магистърска степен на обучение.

Програмата "Panda Labs" на WWW България е насочена към ангажирането на учениците и младежите на възраст от 15 до 25 години с въпросите за околната среда и климатичните промени. Желаещите да участват в програмата могат да се регистрират от 20.09 до 20.10.2

Държавният глава Румен Радев връчи отличията в 20-ото издание на президентската инициатива Награда "Джон Атанасов" на 4.10.2022 г.