Икономически университет – Варна

Начало
20
май

Оофициална церемония по връчване на наградите на студенти и ученици, участвали в конкурса за есе "Медиацията в моите представи"

Проект на Центъра за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) и катедра "Информатика" при ИУ-Варна

Желаещите да участват групи предоставят на организаторите линкове до две песни (едната от които задължително авторска) в YOUTUBE в срок до 30 май 2022 година.

На 19 април 2022 г. от 15:15 часа в зала 319 се проведе първи кръг от студентската научна сесия в секция Маркетинг. Три екипа представиха разработките си в рамките на първи кръг от студентската научна сесия в секция Маркетинг.

Начало
20
май

За любителите на загадките, 20.05.2022 г. (петък) от 15.00 ч. в кафе “Надстройка”, 4 ет., ИУ–Варна

Начало
27
апр

Сертификатите ще бъдат връчени от Ректора на ИУ-Варна - проф. д-р Евгени Станимиров.

Глобално състезание, насърчаващо младите хора да намерят решения за някои от най-големите климатични предизвикателства.

Битката за златните медали премина много драматично и оспорвано.

На 13.04.2022 г. се проведе „Преглед на студентската научна дейност“ за студентите, които се обучават в специалностите „Счетоводство и финанси“ , „Счетоводство и одит“ и "Счетоводство и контрол".

Целта на този конкурс е да даде възможност на настоящи или защитили през изминалата академична година докторанти франкофони, да представят пред разнородна публика от неспециалисти темата на своето изследване.