Икономически университет – Варна

Начало
31
окт

По проект „Творческа работилница за млади предприемачи в туризма“, финансиран от Община Варна по програма „Младежки дейности 2023 г.“ и реализиран от Колеж по туризъм – Варна при ИУ – Варна

В събитието се включиха и студенти в Икономически университет – Варна, основно от специалност „Туризъм“, но интерес проявиха и обучаващи се в други специалности, представители на Студентския съвет и докторанти.

Начало
17
ное

Организатори са Колежът по туризъм при Икономически университет – Варна и Shef&Gastro

Начало
23
окт
Край
27
окт

UEVA, с подкрепата на Община Варна, те кани на първото издание на Академия за таланти!

Разработването на тази мотивираща кампанията е част от посланието към младите хора, че именно спортът има силата да изгражда психофизическите качества, необходими за развитието потенциала да трансформира и да формира лидери.

Начало
27
окт

Ще се проведе присъствено по утвърден график.

Церемония за връчване на дипломи

На основание чл. 27, ал.2 и ал.3 и чл. 72, ал. 2 от Закона за висшето образование се обявяват избори на членове за попълване квотата на студентите и докторантите в Общото събрание на ИУ – Варна и Общото събрание на Студентски съвет.

Начало
23
окт

Клуб "Финанси" към ИУ – Варна Ви кани да се присъедините към поредното събитие от своя календар, насочено към повишаване на финансовата грамотност.

Вижте какви са необходимите документи и условия за кандидатстване.