Икономически университет – Варна

Институт за икономическа политика (EPI) с подкрепата на Фондация „Ханс Зайдел“ организира Лятна младежка академия от серията Paving Youths’ Way, която ще се проведе в периода 5 – 9 юли 2021 г. в Парк Хотел „Пирин“, гр. Сандански.

Той сподели за пътя на успеха, упоритостта и постоянството като основен мотиватор за младите хора.

Начало
28
апр

Заповядайте и станете част от нашата академична общност!

Начало
26
апр

По време на събитието студентите ще се запознаят с представители на различни отдели.

Над 400 студенти се включиха в Седмицата на дигиталното обучение „Digital Force Week“, организирана от Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна и Съюза за стопанска инициатива

Членовете му ще имат възможност да практикуват в мултимедийното студио, да участват в създаването на дигитално съдържание за университетския youtube канал "Кариерна академия", официалния сайт на висшето училище и профилите му в социалните медии.

Документи на кандидати се приемат до 26.03.2021 г.

То е оборудвано с модерна аудиовизуална техника и има три снимачни площадки, където ще се изработват аудио подкаст материали, видео интервюта с представители на бизнеса, преподаватели и студенти

Начало
24
фев

В него ще се създава дигитално съдържание от и за студентите.

Начало
19
фев

Лектор ще бъде Иво Илиев, който е опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг, рекламата и комуникациите.