Икономически университет – Варна

Начало
23
ное

Присъстващите студенти ще имат възможност да научат от представителите на организацията каква е спецификата на Финансовите операции в конкретната компанията.

Начало
12
дек

Катедра "Информатика" има удоволствието да е домакин на публична лекция на тема "Start It: Първи стъпки в създаването на стартъп", която ще бъде изнесена от Радостина Горошевич – мениджър проекти в KBC Global Services.

Програмата е създадена с подкрепата на UK Chevening Alumni Program Fund в сътрудничество с Британско-Българската Бизнес Асоциация и Британско посолство София.

Coca-Cola Europacific Partners вече набира кандидати за стажантската си програма през 2024 г., а позициите са разнообразни.

Начало
31
окт

По проект „Творческа работилница за млади предприемачи в туризма“, финансиран от Община Варна по програма „Младежки дейности 2023 г.“ и реализиран от Колеж по туризъм – Варна при ИУ – Варна

Начало
23
окт
Край
27
окт

UEVA, с подкрепата на Община Варна, те кани на първото издание на Академия за таланти!

Ако имате бизнес идея и искате да я представите пред широката аудитория на SFF Moonshot Summit Munich 2023, можете да кандидатствате за International Strascheg Award до 20.10.2023 г.

UEVA те кани на международно обучение "Прилагане на междукултурна компетентност в международната реклама"

Инициативата за нея беше на отдел „Спорт“ към Студентския съвет и катедра “Езиково обучение и спорт”

Начало
11
окт

Фокусът е ранната професионална ориентация.