Икономически университет – Варна

Участие взеха студенти от всички специалности и докторанти към катедрата. Темите на разработките бяха разнообразни и интересни.

Passport е авторитетен ресурс за бизнес разузнаване с изследвания на индустрии, страни и потребители. Обслужва академичното образование близо 50 години.

Начало
25
апр

лектор – Prof. Andreea Bogoslov от Университета Лучиан Блага в Сибиу, Румъния

Какви възможности предоставят и как да се сдобиете с тях.

Второто издание на най-голямото събитие на Еразъм поколението се проведе в Букурещ от 6 до 9 април 2023 г., събирайки повече от 900 участници от цяла Европа и други континенти. Домакин на събитието бе Политехническият университет в Букурещ.

Начало
25
апр

на тема "Пазарът на недвижими имоти и оценяването на активи и бизнеси в несигурна глобална среда"

Начало
19
апр

Студентите от различни специалности и равнища на обучение демонстрират своите умения и достижения в научната област, в която се обучават.

Правителството на Словашката република отпуска стипендии на студенти, докторанти, преподаватели във висши училища и научни работници за академичната 2023/2024 г. Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2023 г.

Начало
24
апр

Студентите, които имат желание за участие с научен доклад в „Преглед на студентската научна дейност“ следва да информират своя научен ръководител.

Заявките за участие се приемат до 7 април 2023 г.