Икономически университет – Варна

Срокът за кандидатстване е удължен до 25 януари 2024 г.

Записване за летен семестър на учебната 2023/2024 г. за студентите в ОКС "магистър" - редовно, задочно и дистанционно обучение. Срокове за заплащане на семестриална такса.

Участваха представители на всички университети във Варна, ИТ индустрията и местната власт

Кандидатствай за обучение насочено към постигане на пазарен успех на компания чрез използването на симулационния софтуер Markstrat в Букурещ, Румъния, от 28-ми януари до 3-ти февруари 2024 година.

Начало
23
дек
Край
07
яну

Поздравления по случай празниците!

Начало
20
дек

По време на семестрите през академичната 2023/2024 г. всяка сряда от 13:00 до 14:00 ч. в Читалнята можете да се включите в срещите, организирани от университетската библиотека, на които да получите актуална информация.

Събитието бе организирано по покана на катедра „Счетоводна отчетност“ и е част от поредицата събития по повод честването на 100 години преподаване на счетоводни дисциплини в ИУ – Варна.

Гост-лектор беше Питър Халпърн – постоянен юридически съветник на Американското посолство в Република България

Преподавателите и студентите имат възможност да кандидатстват в две категории: Образователна награда и Младежка награда.

На 06.12.2023 г. в Икономически университет – Варна се проведе среща дискусия на тема "Изкуственият интелект в образованието и неговото прагматично прилагане" с гост-лектор Пламен Милтенов.