Икономически университет – Варна

Начало
05
окт

Верни на нашата визия за развитието на креативен и предприемачески университет, създаващ реален принос за обществото, ние направихме важната стъпка към обединяването на всички предприемачески инициативи в рамките на единна структура, каквато ще бъде UEVA.

Начало
05
окт

За допълнителна информация и регистрация сканирайте QR кода.

Начало
28
сеп

Срещата е отворена за всички студенти от ИУ – Варна и Колеж по туризъм.

Начало
20
сеп

На 20.09.2022 г. (вторник) ще се проведе тържествено откриване на учебната 2022/2023 г. за дистанционните студенти от първи курс и обучение за работа с платформата eLearn по график.

Начало
19
сеп
Край
25
сеп

Всички читатели, които закъсняват с връщането на заетите от тях издания, ще могат да ги върнат без налагане на административни такси.

Начало
15
сеп

Официалното откриване ще се състои в 10.00 часа в зала Аула. Първокурсниците ще имат възможност на 14 и 15 септември да опознаят своя университет по време на традиционните информационни дни

Начало
14
сеп
Край
15
сеп

Те ще имат възможност да опознаят своя университет с помощта на ментори по предварително изготвена програма

Начало
12
сеп

Тя работи като изследовател в KU Leuven, като оглавя и европейски изследователски проект за мултимедийна комуникация за хора с увреждания, за подобряване на живота и благосъстоянието им.

Начало
17
юни
Край
18
юни

Тя е посветена на 25-годишнината от създаването на катедра "Маркетинг".

Начало
27
май

Ако сте на възраст между 15-29 години и искате Вашият глас да бъде чут. Ако искате да сте субект, а не просто обект на политики, то това е Вашата платформа.