Икономически университет – Варна

Начало
28
мар

Икономически университет – Варна ще се включи в акция по кръводаряване с цел да бъдат обезпечени с кръв и кръвни продукти потребностите на пациентите на лечебни заведения от област Варна.

Начало
08
мар

Каузата на благотворителната експозиция е в подкрепа на жени, страдащи от онкологични заболявания

Начало
28
фев

Колежът по туризъм към Икономически университет – Варна организира отворен клас по Zumba за всички ентусиасти.

Начало
09
фев
Край
11
фев

Във връзка с опустошителните земетресения в Турция и Сирия екипът на отдел „Международно сътрудничество“ предоставя информация за пунктовете в страната, където могат да се дарят вещи за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

Начало
19
дек
Край
09
яну

Поздравления по случай празниците!

Начало
13
дек

Център за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии е създаден на 13.12.2012 с решение на академичен съвет

Начало
02
дек

За любителите на загадките. Елате да се позабавлявате, да проверите знанията си, а защо не и да си тръгнете с награда за най-добър отбор в последните дни на зимния семестър.

Начало
01
ное

Поздравления по случай празника

Начало
18
окт

ИУ – Варна се включва в акция по кръводаряване с цел да бъдат обезпечени с кръв и кръвни продукти потребностите на пациентите на лечебни заведения от областта.

Начало
05
окт

Какво е активно слушане? Как можем да го развием и какви ползи носи активното слушане? Заповядайте на 05.10.2022 г. от 15.00 ч. в читалнята (6 ет.)