Икономически университет – Варна

Седмица на дигиталното обучение Digital Force Week 2.0 в Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна за втори път представя Седмица на дигиталното обучение Digital Force Week от 14 до 18 февруари 2022 г.

Дигиталните технологии и техните възможности днес са повече от актуални. Как да бъдем информирани и успешни в сфера, която се променя и развива с всеки изминал ден? Какви са добрите практики и кои са бъдещите печеливши професии? Това са само част от въпросите, на които ще можем да ви отговорим.

През 2021 г. се проведе първото издание на Digital Force Week, което беше много добре прието сред студентите и доведе до инициативата за второ събитие.

В Digital Force Week 2.0 ще имате възможността да се докоснете до професионалисти в пет отделни обучителни семинара по едни от най-популярните теми на дигиталната сфера: лични финанси, маркетинг на влиянието, предприемачество, здравословен начин на живот, UX дизайн.

Пригответе се за обучителен маратон, който ще съчетае теоретичните лекции на изявени специалисти с практически уъркшопи.

Пълната програма и информация за лекторите ще намерите на следния линк в YouTube https://cutt.ly/EO0BgCd, където можете да проследите събитията на живо. Възможностите ви очакват в седмицата от 14 до 18.02.2022 г.

11 фев 2022



Подобни