Икономически университет – Варна

Предприемачество с Николай Николов и Мартен Демирев - част от поредицата Digital Force Week

Трети ден от Digital Force Week 2.0

Икономически университет – Варна за втора поредна година представя Седмица на дигиталното обучение: Digital Force Week 2.0

Възможностите на дигиталните технологии в днешно време стават все по-актуални. Основният въпрос е как да бъдем информирани и успешни в сфера, която се развива всеки изминал ден. Какви са добрите практики и кои са бъдещите печеливши професии? Това са само част от въпросите, които ще се дискутират от 14 до 18 февруари 2022 г.

Лектори в третия ден ще бъдат Николай Николов и Мартен Демирев от Innovator.

Темата, която ще представят на 16.02.2022 г. (сряда), е "Предприемачество".

Николай и Мартен са основатели на Innovator - споделено работно пространство в центъра на град Варна, както и на Unbelievable Digital - дигитална уеб и маркетинг агенция. Двамата имат различни качества и умения - Николай завършва Media & Communications в Бирмингам, Великобритания, докато специалността на Мартен е Право. По-ключово е общото между тях, а именно предприемчивият дух и умението да работят в екип.

През последните над 4 години Innovator организира стотици събития, домакин е на десетки стартъпи, малки и средни бизнеси, както и на коуъркъри от цял свят. За още по-малък период от време, Unbelievable Digital работи по повече от 150 проекта, а клиентите на компанията са от Великобритания, Франция, Германия, Швейцария, Русия, Турция, САЩ, Нова Зеландия, Австралия и, разбира се, България.

Регистрация за събитието може да направите на линк: https://forms.gle/Rqn2tSpfphrxNnt56 

Включете се онлайн в Youtube канала на ИУ – Варна на 16.02.2022 г. от 10:00 часа

Be Digital! Join Digital Force Week 2.0!

Гледайте на живо Live Streaming

10 фев 2022Подобни