Икономически университет – Варна

Маркетинг на влиянието с Елица Бехар или Как да създадем непреходно присъствие - част от поредицата Digital Force Week

Втори ден от Digital Force Week 2.0

Икономически университет – Варна за втора поредна година представя Седмица на дигиталното обучение: Digital Force Week 2.0

Възможностите на дигиталните технологии в днешно време стават все по-актуални. Основният въпрос е как да бъдем информирани и успешни в сфера, която се развива всеки изминал ден. Какви са добрите практики и кои са бъдещите печеливши професии? Това са само част от въпросите, които ще се дискутират от 14 до 18 февруари 2022 г.

Вторият лектор в тази дигитална седмица ще бъде Елица Бехар - Михайлов. 

Темата, която ще представи на 15.02.2022 г. (вторник), е "Маркетинг на влиянието - Как да създадем непреходно присъствие"

Елица е Маркетинг и ПР експерт, създател на съдържание и инфлуенсър в блога Mademoisellie. Работила е за една от най-големите модни ритейл компании в България – Global Brands и съответно брандове като Polo Ralph Lauren, Emporio Armani и много други, както и за голям столичен търговски център, за който продължава да бъде Маркетинг и ПР консултант.

Преди повече от година започва работа на свободна практика, предоставяйки цялостна услуга по поддържането на онлайн присъствието на брандове, изготвяне на маркетинг стратегии, както и по-качествено развитие на собственото ѝ дигитално пространство в Instagram. Темите, които я вълнуват и коментира в блога си, са мода, лайфстайл, храна, пътешествия, отскоро и професионална фотография под името Elitsa Behar Photography.

Ако и вие се интересувате по какъв начин може ефектно да присъствате в социалните мрежи и как маркетингът влияе, очакваме ви на 15.02.2022 г. (вторник) от 10:00 часа.

Регистрация за събитието може да направите на линк: https://forms.gle/Rqn2tSpfphrxNnt56 

Включете се онлайн в Youtube канала на ИУ – Варна на 15.02.2022 г. от 10:00 часа.

Be Digital! Join Digital Force Week 2.0!

Гледайте на живо Live Streaming

10 фев 2022



Подобни