Икономически университет – Варна

Bug Bounty програма

С радост обявяваме, че Икономически университет - Варна стартира своята собствена Bug Bounty програма! Ако си любител на технологиите, компютрите и сигурността, това е твоят шанс да се проявиш и да покажеш уменията си, докато помагаш на университета да пребори уязвимостите в системите си.

Как можеш да участваш в нашата Bug Bounty програма? Твоята задача е да откриеш и докладваш възможно най-много потенциални бъгове и уязвимости в уеб сайта и другите онлайн системи на Икономически университет - Варна. За това те очакват специални награди и отличителен знак на "топ хакер" видим за теб и твоите колеги!

Всеки участник, чиито открити бъгове бъдат одобрени, има възможността да избере чаша с логото на университета, термос или тениска с уникален дизайн. Освен това, всеки участник, който открие бъг, ще бъде включен в класацията на бъг хънтърите на ИУ-Варна. В сайта на програмата ще бъдат публикувани имената/прякорите на всички участници, които са открили бъгове. Така ще можеш да се сравниш с другите и да видиш кой е най-добрият бъг хънтър на ИУ-Варна. А в WebStudent ще получиш уникална значка за участие в програмата, която ще бъде видима за всички твои колеги.

Как да се включиш? Това е лесно! Просто посети bugbounty.ue-varna.bg, където ще откриеш всички необходими инструкции, правила и условия за участие. Независимо дали си професионален бъг хънтър или начинаещ ентусиаст, тази програма е за всички с желание да допринесат за по-сигурна онлайн среда за нашия университет.

Не чакай! Твоите умения и знания са от голямо значение за нас. Не само ще разшириш своите познания в областта на киберсигурността, но и ще спечелиш награди и признания.

Заедно ще създадем по-сигурна и надеждна IT среда за Икономически университет - Варна!

Повече информация за програмата може да намерите на https://bugbounty.ue-varna.bg

10 авг 2023



Подобни