1 - 229а, 3 - 104
Директор на Колеж по туризъм - Варна при ИУ-Варна;
Ръководител на Център за качество на стоките и потребителска защита към НИИ при ИУ-Варна
Сряда, кабинет 1 - 229а: 14:00-15:00
Понеделник, Линк към стая: https://meet.google.com/csk-jtqu-cba, 13:00-14:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Стокознание на хранително-вкусовите стоки | Курс 5, КЕС-СНУ |
Стандартизация, метрология и квалиметрия * | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Стокознание на храните от растителен произход | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Митнически режими и процедури * | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Стоков и митнически контрол | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Безопасност на стоките * | Курс 5, КЕС |
Безопасност на стоките * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
13:30 | 16:00 | 523 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 1 | 16, 17 | |
16:15 | 19:00 | 127В | Л | Стоков и митнически контрол | 16, 17 | ||
Вторник | |||||||
10:15 | 13:00 | 2-314 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 16, 17 | ||
13:30 | 16:00 | 2-219 | Л | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16, 17 | ||
2025-02-03 (Понеделник) | |||||||
16:15 | 19:00 | 232 | Л | Стокознание на хранително-вкусовите стоки | 12 | ||
2025-02-08 (Събота) | |||||||
10:15 | 13:00 | 446 | Л | Стокознание на хранително-вкусовите стоки | 12 | ||
2025-02-14 (Петък) | |||||||
13:30 | 15:00 | 2-129 | Л | Стокознание на хранително-вкусовите стоки | 12 |
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Качество и експертиза на стоките | Безопасност на стоките | 5 | 11 | 1-56 | 18.01.2025 | 10:00 - 11:00 | |
Качество и експертиза на стоките - СНУ | Безопасност на стоките | 5 | 12 | 1-56 | 18.01.2025 | 10:00 - 11:00 | |
Стокознание и митническа дейност | Стандартизация, метрология и квалиметрия | 3 | 16 | 1-56 | 22.01.2025 | 13:00 - 14:00 | |
Стокознание и митническа дейност | Стандартизация, метрология и квалиметрия | 3 | 17 | 1-56 | 22.01.2025 | 14:00 - 15:00 | |
Стокознание и митническа дейност | Митнически режими и процедури | 4 | 16 | 1-55 | 28.01.2025 | 15:00 - 16:00 | |
Стокознание и митническа дейност | Митнически режими и процедури | 4 | 17 | 1-55 | 28.01.2025 | 16:00 - 17:00 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|---|---|---|
29.01.2025 | 14:00 - 15:00 | 1-58 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Студия | 2024 |
Pashova, S., Study of the Quality of Peaches, Nectarines and Apricots Based on Morphological Characteristics : [Електронен ресурс]
Economics and Computer Science [Икономика и компютърни науки] : [Електронно] научно списание, Varna : Knowledge and Business, 10, 2024, 1, 18-35., ISSN(онлайн) 2367-7791 / Линк
|
Статия | 2023 |
Pashova, S., Application of Plant Waxes in Edible Coatings
Coatings, Basel, Switzerland : Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 13, 2023, 5, 911., ISSN(онлайн) 2079-6412 / DOI 10.3390/coatings13050911 / Scopus / Web of Science
|
Статия | 2023 |
Pashova, S., Stone Fruit Production in Bulgaria - Problems and Challenges
Izvestia Journal of the Union of Scientists - Varna. Economic Sciences Series, Varna : Union of Scientists - Varna, 12, 2023, 1, 95-103., ISSN(печатно) 1314-7390, ISSN(онлайн) 2603-4085 / DOI 10.56065/IJUSV-ESS/2023.12.1.95 / Линк
|
Доклад | 2023 |
Пашова, С., Изисквания към качеството на костилкови плодове : [Електронен ресурс]
Стокознание - традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013 = Commodity Science - Traditions аnd Perspectives : XIV Scientific Conference with International Participation : Celebrating 75th Years Specialty and Department of „Commodity Science”, Varna, 20th October 2023, Варна : Наука и икономика, 2023, 142-148., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Радев, Р., Роля на маркировката върху устойчивото потребление на пресни плодове и зеленчуци
Научни трудове. Университет за национално и световно стопанство, София : Изд. комплекс УНСС, Год. 62, 2022, 2, 275-287., ISSN(печатно) 0861-9344, ISSN(онлайн) 2534-8957 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Изследване на видовото разнообразие и безопасността на ядивни цветя = Study of Species Diversity and Safety of Edible Flowers
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Trojan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 2, 346-367., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Пашов, С., Развитие на производството на заключващи системи
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 96-114.
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Специално издание на списание „Известия“, посветено на научно-практическата конференция с международно участие на тема „Качество и контрол на стоките в условията на COVID пандемия“
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 5-8.
|
Монография | 2021 |
Pashova, S., Analysis of the Influence of the External Invironment on the Production of Traditional Bulgarian Smilyanski Bob (Smilyan Beans)
Current Trends in Quality Science - Consumer Behavior, Logistic, Product Management, Poznań : Institute of Quality Science, Poznań University of Economics & Business, 2021, pp. 395-405.
|
Статия | 2021 |
Pashova, S., Radev, R., Labeling of Fresh Fruits and Vegetables
Quality - Access to Success, Bucharest : Romanian Society for Quality Assurance, 22, 2021, 181, 148 -152., ISSN(печатно) 15822559 / Scopus
|