Икономически университет – Варна

Практическо обучение

UEBN е платформата, разработена от университета, като основен и единствен начин за отчитане на практическото обучение на студентите. Платформата улеснява всички участници като им предоставя възможност за онлайн координиране на практическия процес. Участниците са  3-ма.  СтудентРаботодател и Академичен наставник (преподавателят от университета, който поставя оценка върху постигнатите резултати).  Важно е да знаете, че стажът Ви може да бъде приет като такъв, ако сте го положили в рамките на периода септември 2022 г. до септември 2023 г.(времето, което обхваща 3-ти курс). Можете да отчетете няколко типа стаж:

Тип 1 - Стажна 240 часа (разпределени в 45 дни)

тип.1 "А" Онлайн - когато работодателят е регистриран в системата
тип 1 "Б" Офлайн - когато работодателят НЕ е регистриран в системата. Ще откриете прикачени документи, които се изтеглят, попълват и отново се прикачват обратно в системата.

Тип 2 - Студенти, работещи на трудов договор

Тип 3 - Собствен бизнес 

Стартирането на програмата се осъществява САМО ОТ СТУДЕНТА.Ако развивате собствен бизнес и желаете да го отчетете като стаж, тогава трябва да се регистрирате като Работодател и отделно като Студент. От профила си на Студент създавате програма за стаж тип.3 и въвеждате имейла, с който сте се регистрирали като Работодател. Следвате стъпките за създаване на програма тип.3 Трябва да въведете в програмата си своя академичен наставник.Той е човекът, който ще постави оценка на разработената от вас курсова работа (наречена още като "отчет").  Без оценка не можете да завършите образованието си. След като завършите стажа си и сте готови с изискания проект (курсова работа), трябва отново да влезете в профила си, да отворите създадената програма, да отворите бутон "оцени", да попълните празните полета с информация и да прикачите на посоченото място файловете си.

За повече информация:

 

 

Желаем Ви успешно реализиране!