Икономически университет – Варна

В ИУ – Варна се проведе среща-дискусия с доц.д-р Людмил Георгиев от Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" (ВСУ) на тема "Почеркови изследвания"

При засилен интерес на 10 април 2023 г. в зала 1 на Икономически университет – Варна се проведе среща-дискусия с доц.д-р Людмил Георгиев от Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" (ВСУ) на тема “Почеркови изследвания”. Мероприятието е част от програмата за честване на 100 годишния юбилей от създаването на катедра „Счетоводна отчетност“. Срещата се проведе в хибридна форма, а доц. д-р Надежда Попова – Йосифова преподавател от катедра „Счетоводна отчетност“ отправи приветствено слово към гостите и откри събитието. На срещата присъстваха студенти от втори, трети и четвърти курс от спец. „Счетоводство и одит“, спец. „Счетоводство и финанси“ и спец. „Accounting“, преподаватели, докторанти и служители.

Доц. д-р Людмил Георгиев е с  близо 30 годишен стаж в полицията като разследващ полицай, експерт-криминалист, полицейски говорител, преподавател в Академията на МВР и съдебен експерт към Софийски градски съд. С редица специализации в чужбина в областта на криминалистиката. Доктор по право, доцент по криминалистика /с хабилитационен труд “Криминалистическият видеозапис при разследването на престъпления”/. Понастоящем хоноруван преподавател в НАТФИЗ, във Варненски свободен университет и в Академия на МВР.

Поради неговият богат професионален опит, доц. Георгиев представи по много увлекателен начин специфичните видове графически експертизи, специфики на експертната практика, почерковите свойства на подписите и др. въпроси.

Доц. д-р Людмил Георгиев представи последните си книги „Почеркови изследвания. Актуални щрихи“ и "От местопрестъплението Bulgaria“, които се предлагат в книжарницата на Икономически университет – Варна.

10 апр 2023



Подобни