Икономически университет – Варна

Приключи първи кръг от студентската научна сесия в секция Маркетинг

Три екипа представиха разработките си в рамките на първи кръг от студентската научна сесия в секция Маркетинг. Представянето на студентските проекти се проведе на 19.04.2022 от 15:15 часа в зала 319. И трите разработки бяха на студентски екипи от ОКС „бакалавър“, 3 курс, специалност „Дигитални медии и ПР“. 

Журито с председател доц. д-р Мария Кехайова-Стойчева класира на първо място проекта на Албена Кръстева, Ванина Димитрова, Деница Георгиева и Радостина Цонева на тема "Отношение на варненци към фермерските пазари, био продукти и натурални храни". Победителите ще вземат участие във втори кръг на научната сесия.

На второ място журито класира останалите два екипа, тъй като разработките бяха равностойни. Това са "Здравословен начин на живот сред младежите", представен от Десислава Радева и "Отношение на варненци към тютюнопушене, наргилета и електронни цигари", представен от Емануел Тонев. Научен ръководител и на трите екипа е ас. Пламен Янков, преподавател в Катедра "Маркетинг".

Катедрата благодари на всички студенти, които се включиха в първия кръг и пожелава успех на класираните на първо място в следващия кръг.

20 апр 2022



Подобни