Икономически университет – Варна

Преглед на студентската научна дейност - секция "Счетоводството"

Преглед на студентската научна дейност - секция "Счетоводство"

24.04.2023 г. (понеделник), 9:00 ч., зала 446

Студентите, които имат желание за участие с научен доклад в „Преглед на студентската научна дейност“ следва да информират своя научен ръководител. Участниците подготвят доклад по избраната от тях тема в обем до 20 стандартни страници (60 знака, 30 реда).

Докладите се изпращат на имейл: daniela_georgieva@ue-varna.bg до 20.04.2023 г.

В деня на мероприятието всеки участник ще има на разположение 10 минути за представяне на своя доклад. Препоръчително е студентите да подготвят презентация на доклада си, като използват подходящи технически средства.

Участниците ще бъдат оценявани от жури в състав:

  1. проф. д-р Фаня Филипова– председател;
  2. доц. д-р Светлозар Стефанов;
  3. доц. д-р Даниела Георгиева;
  4. доц. д-р Надежда Попова;
  5. гл. ас. д-р Драган Георгиев;
  6. гл. ас. д-р Гергана Цончева.

Критериите за оценка включват: актуалност на разработката; теоретична обосновка; задълбоченост на практическото изследване; оригиналност на идеите и самостоятелно мислене; умения за презентиране.

Всички студенти, представили доклад ще получат сертификат за участие. Съгласно заповед на Ректора на ИУ – Варна, отличените студенти на първо, второ и трето място за всяка секция ще бъдат наградени с парични награди.

Участникът в събитието, спечелил първо място ще представи доклада си и на Студентската научна конфереция през месец май, като следва да спази техническите изисквания и времетраенето за презентиране, обявени за мероприятието (до 8 минути). Докладите от университетската конференция (отличени на първи места в отделните секции) ще бъдат публикувани в сборник.

Очакваме Вашето участие!

06 апр 2023



Подобни