Икономически университет – Варна

Нов фронт офис за студентите в ОКС „бакалавър“ отвори врати на Студентската улица в Икономически университет – Варна

Нов фронт офис за студентите в ОКС „бакалавър“ отвори врати на Студентската улица в Икономически университет – Варна. Модерното пространство беше официално открито на 27.10.2022 г. с прерязване на лента от ректора на висшето училище проф. д-р Евгени Станимиров в присъствието на академичното ръководство, членовете на Академичния съвет, служители, студенти.

Фронт офисът е поредният модул от проекта „Студентска улица“ в Икономически университет – Варна. Неговото реализиране започна с подкрепата на Министерството на образованието и науката през 2017 г. Основната му цел е всички административни офиси, които са най-необходими за студентите по време на тяхното следване, да бъдат разположени на централно и разпознаваемо място. На „улицата“ се намират още Информационен център, Кариерен център, офиси на отдел „Международно сътрудничество“, "Стипендии и общежития", Студентския съвет, UEVA – бизнес акселераторът на ИУ – Варна, Дълбоко технологичния иновационен порт Варна (VDTIP), книжарница, конферентна зала, банкомат.

На Студентската улица вече са поставени и устройства за многократно филтрирана и озонирана питейна вода, което е поредната стъпка към усилията ИУ – Варна да възпитава „зелена“ култура у младите хора.

27 окт 2022



Подобни