Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна участва в кариерния форум "А сега накъде?" в Русе

Икономически университет – Варна участва в кариерния форум „А сега накъде?“, проведен на 25.02.2024 г. в Русе. Висшето училище беше представено от Виктория Лилова и Соня Маноловска от Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“ (ЦКПМ).

Събитието се организира от Младежкия парламент към Общински младежки дом – Русе за четвърта поредна година.

Форумът беше посетен от стотици русенски ученици, които имаха възможността да получат ценна информация за желаните от тях специалности и направления от над 10 университета от цяла България, сред които Икономически университет – Варна, Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, Нов български университет, Университет за национално и световно стопанство, Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий“ и други.

В събитието участваха и специалисти от различни сфери на бизнеса, които отговаряха на въпросите на младежите, а на щанда на Икономически университет – Варна представителите на ЦКПМ презентираха специалностите, които се предлагат в ОКС „бакалавър“, ОКС „магистър“ и ОКС „професионален бакалавър“. На родители и ученици те разказаха за възможностите и предимствата, които университетът предлага – начините за кандидатстване, програмата „Еразъм“, мрежата за сътрудничество с бизнеса UEBN, дейността на Студентски съвет и разнообразните клубове, както и събитията, част от календара на ИУ – Варна.

28 фев 2024



Подобни