Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна участва в Cyprus International Education and Career Exhibition 2023

Икономически университет – Варна се включи в изложението Cyprus International Education and Career Exhibition 2023, което се проведе от 3 до 5 март 2023 г. в Cyprus Expo, Никозия, Република Кипър. Във форума участваха представители на университети от повече от 30 страни, включително от Кипър, Великобритания, Франция, Германия, Италия, Гърция, България, Италия, Унгария и др.

Представители за ИУ – Варна бяха служители от отдел “Международно сътрудничество, като предоставиха най-актуална и изчерпателна информация за условията за прием, специалностите, формите на обучение и сроковете за кандидатстване и отговориха на въпроси за реализацията на младите хора след завършено висше образование в желаната от тях специалност.

Министерство на образованието и науката в Република България и българското неделно училище „Родна стряха“ в Ларнака, Кипър, в лицето на г-жа Калинка Панчева съдействаха за представянето на висшето образование в България.

На българския щанд бяха представители на дирекция „Висше образование“ на Министерство на образованието и науката, на Икономически университет – Варна, на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Медицински университет – Пловдив, на Висшето училище по телекомуникации и пощи – София.

15 мар 2023



Подобни