Икономически университет – Варна

Авторът на "Мета Тайната" се среща с варненската публика в зала Аула на ИУ – Варна

Мел Гил - психотерапевт от световна величина и автор на „Мета тайната” и „Нездравият Разум” пристига във Варна на 19-ти октомври 2012 г. (петък) за втора среща с варненската общественост. Мястото е Аулата на ИУ – Варна в двора на университета. Между 18.30 и 19.30 в едночасова лекция и в разговор с публиката, определяният като  мотивационен лектор номер едно в света ще фокусира вниманието върху темата „Как да развием чувството си за хумор". Срещата на 19.10.2012 с начало в 18.30 в зала Аула е с ВХОД СВОБОДЕН не само за академичната общност на университета-домакин, но и за цялата варненска общественост.

В основата на учението за метатайната стои фактът, че 99% от населението на Земята е програмирано така, че позволява на външния свят да контролира вътрешния. Според американеца от индийски произход обаче, ако искаш да получиш желаното, трябва да дадеш възможност на вътрешния свят да контролира външния. Сред многото техники в своята практика д-р Гил е открил, че комплиментите могат да вършат чудеса.

За повече информация: http://master-trainer.org

Кой е Мел Гил?

След 30 години професионален опит, д-р Гил е издал над 12 бестселъра, преведени на 24 езика, написал е десетки книги, има зад гърба си филм, множество програми за самоусъвършенстване, семинарите му  са обиколили 70 държави.

Мел Гил е международно признат консултант-преподавател и съветник на екипите на най-високо управленско ниво на водещите компании, отбелязани във Fortune 500. Психотерапевт по професия и лектор по въпросите на мотивацията. Практиката му съчетава когнитивна психология и бихевиоризъм. Към днешна дата той е издал 46 книги. В тях засяга различни аспекти на психологията. През последните двадесет и пет години д-р Гил изучава философията на херметизма и използва древното познание, за да помага на хората да осмислят своето житейско поприще и да намерят решение на проблемите, с които се сблъскват.

19 окт 2012



Подобни