Икономически университет – Варна

515 магистри тържествено се дипломираха в ИУ – Варна

На тържествена промоция в Икономически университет – Варна на 29.11.2019 г. дипломите си получиха 515 абсолвенти магистри от 29 специалности (редовна, задочна и дистанционна форма на обучение) в 4 професионални направления – „Икономика“, „Администрация и управление“, „Туризъм“, „Информатика и компютърни науки“. 17 от тях са пълни отличници.

Официални гости на събитието бяха ректорът на ИУ – Варна проф. д-р Евгени Станимиров, членове на академичното ръковоство, представители на партньорски бизнес организации и др.

Абсолвентите бяха поздравени от директора на Центъра за магистърско обучение доц. д-р Андрияна Андреева, ректора проф. д-р Евгени Станимиров, Иван Табаков – почетен председател на Варненската търговско-индустриална камара, Емил Кайкамджозов – изпълнителен директор и член на Борда на директорите на „Бон Марин Холдинг“ АД.

Дипломите на абсолвентите с най-висок успех – „Отличен“ 6.00, бяха връчени от ректора, а на останалите – от ръководителите на водещите катедри след тържествената церемония. Всички абсолвенти-отличници получиха грамота и златна значака на Икономически университет – Варна. Проф. д-р Евгени Станимиров връчи и дипломата на Деница Ганева – магистър от специалност „Международен бизнес и мениджмънт“ с преподаване на английски език (съвместна магистърска програма на ИУ – Варна и Нотингам Трент университет - Великобритания).

Приветствие от името на абсолвентите поднесе Павлета Добрева – пълен отличник от випуск 2019-а година.

Екипът на Центъра за магистърско обучение поздрави абсолвентите с изпълнение на Христо и Теодора от TNT DUO – бивши студенти на Икономически университет – Варна. Те изпяха „Клетва“ на рок група „Щурците и „След десет години“ на ФСБ.

 

29 ное 2019



Подобни