Понеделник, кабинет 217: 10:45-12:45
Сряда, кабинет 217: 10:00-12:00
15 мар 2023, кабинет 56 Тестови център: 10:00-11:00
12 апр 2023, кабинет 56 Тестови център: 10:00-11:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Стокознание | Курс 3, ИК.И Т. (Редовно обучение) |
Стокознание | Курс 3, ИК.И Т. (Дистанционно обучение) |
Стокознание на храните от животински произход | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
13:30 | 15:00 | 2-228 | Л | Стокознание | 13 | ||
Вторник | |||||||
15:15 | 18:00 | 302 | Л | Стокознание на храните от животински произход | 18 | ||
2023-09-20 (Сряда) | |||||||
10:15 | 13:00 | Е-12 | Л | Стокознание | 40 |
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час |
---|---|---|---|---|---|---|
Качество и експертиза на стоките | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 16 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - СНУ | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 17 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - ДНДО | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 6 | 52 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - СПН | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 6 | 61 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Total phenolic and flavonoid content, and antioxidant activity of wheat bread enriched with pumpkin, chestnut and rosehip flour
CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Technical University of Cluj Napoca, Romania U.T. Press Publishing House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4
|
Студия | 2023 |
Minkov, I., Zlateva, D., Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria
Economic Studies [Икономически изследвания], Sofia : Economic Research Institute Bulgarian Academy of Science, 32, 2023, 7, 158-178., ISSN(печатно) 0205-3292 / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Ivanova, P., Stefanova, D., Effect of rosehip flour on the properties of wheat dough and bread
Ukrainian Food Journal, National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine, 11, 2022, 4, 558-572., ISSN(печатно) 2304–974X, ISSN(онлайн) 2313–5891 / DOI 10.24263/2304- 974X-2022-11-4-6 / Scopus / Web of Science
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
Food Science and Applied Biotechnology, Plovdiv : UFT Academic Publ. House, 5, 2022, 2, 131-139., ISSN(онлайн) 2603-3380 / DOI https://doi.org/10.30721/fsab2022.v5.i2.177 / Scopus / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Студия | 2022 |
Минков, И., Златева, Д., Опубличена организационна култура на висшите училища в България - значимост и проявления
Годишник. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика, 92, 2022, 73-114., ISSN(печатно) 0861-6752 / Линк
|
Статия | 2022 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123
|
Доклад | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|