Вторник, кабинет 217: 11:00-13:00
Сряда, кабинет 217: 13:30-14:30
Вторник, Линк към стая: https://meet.google.com/qdk-hxsi-sxt, 08:30-09:30
19 мар 2024, кабинет 56 Тестови център: 11:00-12:00
09 апр 2024, кабинет 56 Тестови център: 11:00-12:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Експертиза на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС |
Експертиза на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Сензорни и експертни методи за анализ | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Митническо представителство | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Академични изследвания | Курс 1, СМД (Редовно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Вторник | |||||||
13:30 | 16:00 | 304 | Л | Сензорни и експертни методи за анализ | 16, 17 | ||
Сряда | |||||||
11:15 | 13:00 | 310 | Л | Академични изследвания | 1 | 13 | |
Петък | |||||||
08:15 | 10:00 | 2-132 | Л | Митническо представителство | 16, 17 | ||
10:15 | 13:00 | 2-132 | Л | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16, 17 |
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час |
---|---|---|---|---|---|---|
Качество и експертиза на стоките | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 16 | 1-55 | 22.05.2024 | 15:00 - 16:00 |
Качество и експертиза на стоките - СНУ | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 17 | 1-55 | 22.05.2024 | 15:00 - 16:00 |
Стокознание и митническа дейност | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 3 | 16 | 1-58 | 05.06.2024 | 15:00 - 16:00 |
Стокознание и митническа дейност | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 3 | 17 | 1-58 | 05.06.2024 | 16:00 - 17:00 |
Стокознание и митническа дейност | Сензорни и експертни методи за анализ | 3 | 16 | 1-55 | 10.06.2024 | 11:00 - 12:00 |
Стокознание и митническа дейност | Сензорни и експертни методи за анализ | 3 | 17 | 1-55 | 10.06.2024 | 12:00 - 13:00 |
Стокознание и митническа дейност | Митническо представителство | 3 | 16 | 1-56 | 20.06.2024 | 08:00 - 09:00 |
Стокознание и митническа дейност | Митническо представителство | 3 | 17 | 1-56 | 20.06.2024 | 09:00 - 10:00 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2023 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии = Proceedings of University of Ruse "Angel Kanchev". Book 10.2. Biotechnologies and Food Technologies, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 62, 2023, 62-67., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
|
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cluj-Napoca, Romania : Technical University of Cluj Napoca Press Publ. House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4 / Web of Science / Линк
|
Студия | 2023 | Minkov, I., Zlateva, D., Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria |
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia: Agricultural Academy of Bulgaria, 29, 2023, 5, 886 - 894., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
|
Доклад | 2023 |
Стефанова, Д., Златева, Д., Исторически аспекти и актуалност на обучението в специалност „Стокознание“ в Икономически университет – Варна : [Електронен ресурс]
Стокознание – традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013, Варна : Наука и икономика, 2023, 45-51., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
|
Статия | 2022 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Ivanova, P., Stefanova, D., Effect of rosehip flour on the properties of wheat dough and bread
Ukrainian Food Journal, National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine, 11, 2022, 4, 558-572., ISSN(печатно) 2304–974X, ISSN(онлайн) 2313–58912 / DOI 10.24263/2304- 974X-2022-11-4-6 / Scopus / Web of Science
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
Food Science and Applied Biotechnology, Plovdiv : UFT Academic Publ. House, 5, 2022, 2, 131-139., ISSN(онлайн) 2603-3380 / DOI https://doi.org/10.30721/fsab2022.v5.i2.177 / Scopus / Линк
|
Статия | 2022 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
|
Студия | 2022 |
Минков, И., Златева, Д., Опубличена организационна култура на висшите училища в България - значимост и проявления
Годишник. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика, 92, 2022, 73-114., ISSN(печатно) 0861-6752 / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58911 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
|