Икономически университет – Варна

Възможности за работа и стаж за студентите от ИУ – Варна

Студентите от ИУ – Варна имат възможност за работа и стаж във Гърция и Испания - Компанията Sani / Ikos е иновативна и бързо развиваща се група от 5* хотели. Под търговските марки на Sani Resort и Ikos Resorts, понастоящем групата притежава девет уникални хотела в Халкидики, Корфу и Кос, класирани сред най-добрите луксозни хотели в Европа и света.

Освен това компанията наскоро започна дейността си в по-широкото Средиземноморие с Ikos Andalusia в Испания, която е първата извън границите на Гърция!

Всяка година Sani /Ikos Group е домакин на повече от 400 стажанти от цяла Европа. Те си сътрудничат с различни образователни институти, осигуряващи стажове във всяка сфера на туристическия бизнес, като F&B, Kitchen и Front Office.

Компанията се ангажира да осигури отлично преживяване на гостите и в резултат на това стажанти придобиват силни комуникационни и технически умения, както и професионални знания в множество отдели!

Продължителността на стажа може да бъде от 3 до 6 месеца, започвайки от май до края на октомври. Разпоредбите включват: общо настаняване, хранене на пълен пансион, ежедневен трансфер от / до работа, униформа и застраховка. Студентите също така може да се възползват и от Еразъм+ практика в комбинация със такъв вид стаж, за повишаване на квалификацията.

За повече информация може да се свържете с Еразъм+ координаторите или на имейл int_relations@ue-varna.bg

13 окт 2021



Подобни