Икономически университет – Варна

Многофункционално медийно студио беше открито в ИУ – Варна

Поредна добра новина за студентите в Икономически университет – Варна: ново многофункцуонално медийно студио беше открито официално на 24.02.2021 г. То е оборудвано с модерна аудиовизуална техника и има три снимачни площадки, където ще се изработват както аудио подкаст материали, така и видео интервюта с представители на бизнеса, академичното ръководство, преподаватели и студенти. В дейностите активно ще участват студентите от специалността „Дигитални медии и ПР“ и всички други, които имат желание да развиват интересите си в тази област. В него ще се създава и дигиталното съдържание на Youtube канала „Кариерна академия“ – новият голям проект на Икономически университет – Варна, който стартира на 11.02.2021 г.

Всичко това нямаше да е възможно без спомоществователските жестове на партньорите от бизнеса – над 25 фирми и организации, на които благодарим: „Девня Цимент“ АД, UltraLux, BioAktiv, GlobalStar Recruitment/Global Star Ltd., UEV International, VI GROUP BG – строително-инвестиционна компания, „ИКЕА България“, GLOBAL trend, MEDCONSULT BG, myPOS AD, iCard AD, „ИНТЕРНОБМЕН“ ООД, Round Table 5 Varna, „Нов дом 1“ – агенция за недвижими имоти, „Русевпласт“ ЕООД, Zora Color Art, „Архвю Градинарска“ ЕООД, "АРДЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ" ЕООД, „СИС технология“ АД, Studio Underline.

Обстоятелствата наложиха събитието да се проведе при строго спазване на противоепидемичните мерки и затова присъстваха само допустимият брой участници и гости, но пък всички съпричастни можеха да го проследят онлайн в Youtube канала на университета. Приветствия по време на официалното откриване отправиха: проф. д-р Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, проф. д-р Стоян Стоянов – главен секретар на ИУ – Варна, Илин Димитров – директор на Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“. Проф. Станимиров благодари на всички партньори от бизнеса и други организации, без чиито дарителски жестове красивото и многофункционално медийно студио нямаше да изглежда по този начин. В знак на признателност той им връчи дарителски грамоти от името на ИУ – Варна.

Голяма част от реализацията на проектите за медийно студио и „Кариерна академия“ беше и ще продължи да бъде дело на екипа в Център „Кариери предприемачество и маркетинг“.

24 фев 2021



Подобни