Икономически университет – Варна

Информационни уебинари за първокурсници в ИУ – Варна

Във връзка с по-добрата адаптация на новоприетите студенти в Икономически университет – Варна от 10 до 14 август 2020 г. бяха осъществени серия информационни уебинари.

Този иновативен формат за комуникация с първокурсниците се провежда за първи път във висшето училище и целеше да ги запознае с представителите на катедрите и бъдещите им преподаватели, да ги информира за основната дейност на Кариерния център, Информационния център, отделите „Международно сътрудничество“ и "Стипендии и общежития".

Новоприетите студенти се включиха активно в убинарите, които им дадоха възможност да зададат своите въпроси относно първите си стъпки в университета.

Онлайн срещите бяха организирани от екипа на Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“ със съдействието и участието на представители от различните катедри, отдел "Международно сътрудничество", инспектори от "Стипендии и общежития" и Колежа по туризъм.

Първокурсниците ще имат възможност да опознаят своя университет също на 14 и 15 септември по време на традиционните информационни дни, организирани специално за тях в началото на новата академична учебна година.

 

 

 

14 авг 2020



Подобни