Икономически университет – Варна

Еразъм+ практика в Ирландия

Международната фирма Altido, кани студенти от ИУ – Варна и Колежа по туризъм да осъществят “Еразъм+” практика в тяхната организация през 2023 г. Компания е бързо развиваща се в областта на туризма в Европа.

Основните компетенции на компанията са управление на портфолио от различни имоти, хотели, исторически паметници, разположени в различни европейски градове като: Милан, Лисабон, Единбург и Дъблин.

Организацията търси студенти, които могат да се присъединят към тях, в един от хотелите, които управлява, намиращ се в Дъблин, Ирландия.

За по-добри условия на студентите компания предлага безплатно настаняване, поемане на разходите до Дъблин и обратно, както и заплащане в размер на 12 евро на час, като 40 работни часа са осигурени.

Студентите на ИУ – Варна и Колежа по туризъм, може да съчетаят позицията с практиката по програма Еразъм+, която има за цел да обогати знанията на студентите, езиковите компетентности и предоставя шанс за работа в мултикултурна среда, като по този начин студентите придобиват опита който им е нужен за бъдещата професионална реализация.

Практиката по програмата е минимум 2 месеца и максимум 12, като студентите получават и "Еразъм+" грант в размер на 750 евро на месец.

За повече информация:
отдел “Международно сътрудничество”, ет. 1, стая 123в
тел.: 0882164662
email: int_relations@ue-varna.bg

26 май 2023



Подобни