Икономически университет – Варна

Партньорски организации

Algoos е световна мрежа от набиращи и туристически агенции, която предлага работа и туристически пакети за най-взискателните и изтънчени туристи, работници или работодатели на конкурентни цени. Ние оформяме нашите услуги, за да съвпаднат с нуждите на всеки работник или работодател, предлагайки пакети за работа и пътуване из целия свят, най-вече насочени към авантюристите, младите хора, студентите и класически услуги за набиране на персонал за тези, които искат да имигрират в друга държава.

Job Trust е консултантска компания, специализирана в наемането на временен договор и на постоянна работа на квалифициран и неквалифициран персонал в гръцки фирми, хотели и други организации в сферата на туризма. Също така предлага практическо обучение на студенти в най-големите и световно известни гръцки компании.

Сдружение За Теб неравностойно положение. Те реализират адекватни практики и партньорства, които целят да постигнат ефективни резултати и да се справят успешно с настоящи проблеми. От друга страна, те промотират и европейски проекти, както и екологични програми в град Варна.

I AM YOU #PEACЕ GLOBAL е неправителствена организация, работеща в гр. Варна. Създадена е от група ентусиасти - обучители и активно участващи доброволци, които търсят методи за съдействие на хора в неравностойно положение чрез партньорства с други организации и персонално прилагане на практики за адаптиране. I AM YOU #PEACЕ GLOBAL организира и участва в международни програми с цел културен обмен, образование и развитие на младежи и хора от различни възрастови групи.