Икономически университет – Варна

Уебинар за възможностите на магистърска програма "Магелан"

Програмата “Магелан” е магистърска образователна инициатива, реализирана чрез сътрудничество между четири водещи европейски университета. Целта е да подготви бъдещи лидери със способността успешно да управляват културно разнообразни и глобално разпръснати екипи в съвременни мултикултурни среди.

Програмата предлага широк спектър от учебни модули, които обхващат теми като междукултурна комуникация, международни бизнес теории, преговори, лидерство в различни културни контексти и корпоративна социална отговорност.

Студентите имат възможността да преминат през обучение в четири различни университета - Икономически университет Катовице (Полша), Университет Дебрецен (Унгария), Икономически университет – Варна за придобиване на ценни познания и опит в областта на международния бизнес. Програмата завършва със стаж и изготвяне на магистърска дипломна работа в Университет CEU Cardinal Herrera (Испания). Това дава възможност за прилагане на научените концепции в практическа среда.

Ако тази възможност представлява интерес за вас, може да се включите в уебинара за програмата, който ще се проведе на 11 април 2024 г. от 16:00 часа (Eastern European Summer Time - българско време). Ще бъдат засегнати основните цели и структура на програмата и ще може да зададете вашите въпроси.

04 апр 2024



Подобни