Икономически университет – Варна

Уъркшоп на тема "Как да изградим своя LinkedIn профил преди Форум "Кариери"

Радваме се да обявим, че MarketStar България ще изнесе онлайн уъркшоп на тема "Как да изградим своя LinkedIn профил преди Форум "Кариери". Уъркшопът ще обхване теми като брандинг, развитие на умения и подготовка за интервю за работа, които ще ви помогнат да се подготвите за предстояшия Форум "Кариери" в ИУ – Варна.

От директора "Обслужване на клиенти" на MarketStar България Димитър Митков присъстващите ще получат съвети как да създадат успешен профил в LinkedIn, включително 8+1 стъпки за по-добре изглеждащ профил в платформата. Димитър ще разкаже и как проактивно да намерим подходящата работа и ще предостави ключови съвети за подготовка за интервю.

Димитър Митков управлява целия екип по продажбите на MarketStar България и отговаря за обслужването на клиентите на компанията. С 35-годишен опит в аутсорсинга на продажби MarketStar е глобална компания, която помага на компаниите от Fortune 500 да генерират нови бизнес възможности и да запазят приходите си във всички пазарни сегменти и региони. Българският екип, който в момента се състои от 50 души, се очаква да нарасне до 200 през следващите години.

Не пропускайте тази уникална възможност да подобрите професионалния си профил и да се свържете с лидери в индустрията. Присъединете се към нас на 21 март 2024 г. от 17:30 до 18:30 ч. онлайн в Google Meet: https://meet.google.com/ixj-vwcr-yqi

15 мар 2024



Подобни