Икономически университет – Варна

Студентски практики по програма "Еразъм+" в Обединеното кралство и Ирландия

Компанията “European Students Placement Agency” (ESPA) предлага на студентите на Икономически университет – Варна, стажове и практики в Лондон, Великобритания и Белфаст, Ирландия. ESPA оперира повече от 5 години и в двете държави, като дава възможност на студенти от всички националности да придобият опит в международна среда и да подобрят езиковите си умения. 

Една от възможностите е международен студентски стаж на студенти по бизнес и маркетинг и е базирана в гр. Белфаст, Северна Ирландия. Одобрените кандидати ще бъдат включени в проучването, разработването и прилагането на бизнес стратегия за разширяване на клиентската база на приемащата агенция. Това ще включва продажби, маркетинг, стратегически растеж и креативен, свеж подход към привличането на клиенти. 

Компанията предлага стажове за студенти от различни специалности и области на обучение. Повече информация относно стажовете може да намерите тук: https://www.espauk.com/

Стажантските позиции могат да бъдат съчетани с мобилност с цел практика по програма “Еразъм+”, като студентите имат възможност да избират периода на стаж от 2 до 12 месеца. Стажът е подходящ за всички студенти от ИУ – Варна и Колежа по туризъм, както и за студенти в последен курс на обучение.

Повече информация за програма „Еразъм+“ може да намерите на страницата: https://ue-varna.bg/bg/p/8497

12 яну 2022



Подобни