Икономически университет – Варна

Студенти от катедра "Маркетинг" посетиха Елдом инвест - Варна

Възможностите за кариерно развитие на нашите студенти в отдели "Международни пазари" и "Маркетинг" бяха представени от директор маркетинг на Елдом инвест - Варна Светослав Симеонов. По време на срещата студентите ни бяха запознати с продуктовото портфолио на българския лидер в производството на електрически бойлери и уреди, както и с международните пазари, на които работи. Дискутирани бяха условията за работа във варненското предприятие и изискванията към бъдещите кандидати. "За нас е изключителна привилегия да можем да предложим на студентите от ИУ – Варна добър старт в кариерата. Това, че нямате опит, не е пречка, а предимство, тъй като образованието, което имате до момента, е доказателство, че можем да ви обучим в спецификата на нашата работа, за да се включите пълноценно в работния процес" - заяви Симеонов.

В рамките на посещението си студентите ни се запознаха и с високо технологичния производствен процес в базата на предприятието и видяха всички етапи, през които преминава производството на един бойлер. От Елдом инвест съобщиха също така, че проявяват интерес за предоставяне на реални казуси от тяхната практика в дисциплини, по които се обучават студентите ни.

Посещението беше организирано от Кариерен център при ИУ – Варна със съдействието на преподаватели от катедра "Маркетинг". Студентите, които проявяват интерес към възможностите за работа в Елдом инвест, могат да потърсят съдействие от кариерния център. 

21 апр 2022



Подобни