Икономически университет – Варна

Startup Ventures Varna 2019

Startup Ventures Varna е събитие, в което участниците ще получат реален шанс да стартират свой бизнес в рамките само на три дни. Мисията на организаторите е да покажат на младите предприемачи основите на бизнес планирането, да изведат на преден план преимуществата на продукта им, както и да им осигурят реална обратна връзка с потенциални клиенти.

Участниците на събитието ще са предимно ученици от гимназиален етап, както и студенти от всички университети във Варна, като тяхната бройка се предвижда да е между 100 и 150 участници.

Икономически университет – Варна се включва в Startup Ventures Varna като съорганизатор и част от журито при изслушването на проектите на участниците. Целта на събитието е да развива предприемаческите умения на младите хора. ИУ – Варна покрепя активно подобни инициативи, свързани с изграждането на меки умения, бизнес ориентирано мислене, креативност. Форуми като  Startup Ventures Varna са сред основните направления за обучение на квалифицирани кадри. Синергията между бизнес практики и академична среда за нас е най-добрата форма на сътрудничество.

В качеството си на съорганизатор, ИУ-Варна ще поеме разходите за билети на всички свои студенти.

Записването ще се осъществява в Кариерен център на ИУ-Варна, Eventbrite или в споделено работно място - Switch.

Студентите от ИУ-Варна, които желаят да се включат, следва да представят студентска книжка или факултетен номер.

Виж пълната програма

08 ное 2019



Подобни