Икономически университет – Варна

Среща-дискусия Университет-бизнес

Катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти”
при Икономически университет – Варна

организира

СРЕЩА-ДИСКУСИЯ УНИВЕРСИТЕТ-БИЗНЕС
на тема "Пазарът на недвижими имоти и бизнес оценяването по време на пандемия"

22 април 2021 г., 09:00 - 10:00 ч., онлайн

Модератор: д-р Иво Костов

Официални гости:

  1. Мирослав Язов – собственик и управител на агенция за недвижими имоти Tia Estate (гр. Пловдив), дългогодишен участник в пазара на недвижими имоти (над 20 г.), като инвеститор, строител, посредник, мениджър на недвижима собственост и др.; влогър и ютубър.
  2. Людмил Велинов – собственик и управител на оценителска фирма „Велинов консулт” ЕООД (водеща оценителска компания за района на гр. Варна); Людмил Велинов също е с над 20-годишен опит (в сферата на оценяването).
  3. Тодор Стойков – президент на баскетболен клуб „Левски Лукойл”, легендарен български баскетболист, 12 пъти шампион и 11 пъти носител на купата на България, 8 пъти баскетболист № 1 на страната, бивш капитан на националния отбор по баскетбол, играл в Италия и Испания, както и в лятната лига на NBA със състава на Кливланд Кавалиърс, студент (магистър) в катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти”, специалност „Строително предприемачество и недвижима собственост”.

Съдържание:

На 22.04.2021 г. (четвъртък), от 09.00 до 10.00 ч. ще се проведе традиционна среща-дискусия университет-бизнес на тема „Пазарът на недвижими имоти и бизнес оценяването по време на пандемия”

Конкретни подтеми:

  1. „Пазарът на недвижими имоти в периода 2020-2021 г. – промени, нови пазарни практики, тенденции; маркетинг, инвестиции, управление на недвижими имоти”; гост-лектор: Мирослав Язов, собственик и управител на агенция за недвижими имоти Tia Estate (гр. Пловдив), дългогодишен участник в пазара на недвижими имоти (над 20 г.), като инвеститор, строител, посредник, мениджър на недвижима собственост и др.; влогър и ютубър.
  2. „Бизнес оценяването в условията на криза – особености, специфични пазарни практики, перспективи”; гост-лектор: Людмил Велинов, собственик и управител на оценителска фирма „Велинов консулт” ЕООД (водеща оценителска компания за района на гр. Варна); Людмил Велинов също е с над 20-годишен опит (в сферата на оценяването).
  3. „Ключови фактори за успешно кариерно развитие на студентите от катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти” при Икономически университет –Варна; Особености при управлението на баскетболен клуб в България; Състояние и перспективи при управлението на спортна зала „Универсиада”, гр. София”; гост-лектор: Тодор Стойков – президент на баскетболен клуб „Левски Лукойл”, легендарен български баскетболист, 12 пъти шампион и 11 пъти носител на купата на България, 8 пъти баскетболист № 1 на страната, бивш капитан на националния отбор по баскетбол, играл в Италия и Испания, както и в лятната лига на NBA със състава на Кливланд Кавалиърс, студент (магистър) в катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти”, специалност „Строително предприемачество и недвижима собственост”.

В срещата ще присъстват студенти (бакалаври и магистри) от спец. „Недвижими имоти и инвестиции” (3-ти курс), спец. „Строителен бизнес и предприемачество”, „Недвижими имоти и инвестиции” и „Бизнес икономика” (4-ти курс), спец. „Строително предприемачество и недвижима собственост” и „Управление на проекти” (5-ти курс).

Срещата ще се излъчва на живо от новосъздаденото медийно студио на Икономически университет – Варна. Възможност за гледане на срещата в реално време и участие в дискусионния панел (вкл. задаване на въпроси) ще бъде предоставена на други потенциални участници чрез платформата YouTube (канал на Икономически университет – Варна) https://www.youtube.com/user/uevarnabg

Гледайте на живо Live Streaming

22 апр 2021



Подобни