Икономически университет – Варна

Публична лекция на тема "Как изкуствения интелект (AI) променя дигиталния маркетинг и бизнеса"

Заповядайте на публична лекция на тема "Как изкуствения интелект (AI) променя дигиталния маркетинг и бизнеса" през 2023 с лектор Бетина Цветкова.

Дата: 29.11.2023
Час: 15:30 ч.
Място: Икономически университет – Варна, Зала 320

Повече за лектора: Бетина Цветкова - собственик на дигитална маркетинг агенция, преподавател по Content Marketing & SEO и AI маркетинг специалист. Бетина е движещата сила на агенция FCDigitall (Finest Copy), създадена през 2017 г., и помогнала за растежа на клиенти като Lifestore, Herbamedica, Ancestral Superfoods, Ecometal Engineering, CloudCart, Стария Чинар, Brut(e), AVIV, VERA и други.

Бетина притежава бакалавърска степен по Маркетинг, магистратура по Предприемачество, както и следдипломни квалификации в SEMRUSH Academy, Google Analytics Academy, DeepLearning.ai.

Тя ще ви разкаже как да използвате ChatGPT за създаване на текстове и идеи за съдържание с последния модел GPT-4, как да анализирате данни и да интегрирате най-добрия плъгин за работа с ChatGPT, как да използвате Bard, Midjourney и Stable Diffusion за маркетинг цели или оптимизиране на бизнес процесите и още много!

Тази лекция е за вас, ако искате да научите отговорите на следните актуални въпроси:

  • Какви потенциални приложения на AI в маркетинга са най-препоръчвани от експертите?
  • Какво да направят фирмите, за да гарантират, че етичните проблеми, свързани с ИИ, като възпроизвеждане на човешки предразсъдъци и халюцинации, са взети под внимание?
  • Как ЕС се подготвя да се съобрази с новите разпоредби относно използването на изкуствен интелект?
  • Има ли опасност прекаленото използване на автоматизирано генерирано съдържание да доведе до намаляване на качеството и въображението в рамките на маркетинговите кампании?

Всеки, който се интересува от приложенията, въздействията и основните технологии, базирани на AI, е добре дошъл. Не се изискват никакви умения за програмиране или предварителни познания за AI.

За собственици на бизнес
Разберете как изкуственият интелект може да повлияе на вашия бизнес и как да разработите AI стратегия за оптимизиране на процесите в компанията.

За маркетинг ентусиасти
Всички ученици и студенти в сферата на маркетинга, информационни и комуникационни технологии, журналистика и други с интерес към технологиите са добре дошли.

За маркетинг професионалисти
Контент криейтъри, маркетинг специалисти, маркетинг експерти, маркетинг мениджъри и консултанти на свободна практика - открийте как може да използвате AI на работното място.

За скептиците и всички останали
Макар да смятаме, че няма опасност да заживеем в „Прекрасният нов свят” на Олдъс Хъксли, ще обясним какви са слабостите на ИИ и етичните съображения при употребата му.

24 ное 2023



Подобни