Икономически университет – Варна

"Програма за придобиване на таланти" на Tolaram Източна Европа

Международната компания Tolaram Източна Европа набира студенти за своята „програма за придобиване на таланти“. Tolaram Group е основана през 1948 г. в Индонезия. Със седалище в Сингапур, Групата има съществуващи клонове в Азия, Африка и Европа с продукти, продавани в над 75 държави.

Със 70-годишен предприемачески опит в четири поколения, бизнесът еволюира от търговия на дребно до търговия на едро, производство и изграждане на бранд. Компанията присъства в редица индустрии, включително бързо движещи се потребителски стоки, цифрови услуги, енергетика, инфраструктура, недвижими имоти, текстил и финансови услуги.

Програмата за придобиване на таланти Tolaram Eastern Europe е предназначена да даде възможност на студенти от различни академични дисциплини като инженерство, маркетинг и финанси. По време на това събитието студентите ще се запознаят със различните световни бизнеси на Tolaram Group, последвано от уебинар, за да представят програмата за придобиване на таланти. Като член на тази програма студентите ще имат възможността да работят в различни сфери и бизнес звена.

Участието включва програма за коучинг и наставничество.

Представяне на програмата ще се проведе онлайн на 19 октомври 2021 г. от 17.00 часа.

Студентите и завършилите могат да се регистрират за участие тук.

05 окт 2021



Подобни