Икономически университет – Варна

Прегледът на студентската научна дейност към катедра "Информатика" 2020 завърши успешно в дистанционна форма

На 23 април 2020 г. беше проведен ежегодният преглед на студентската научна дейност към катедра "Информатика". По традиция бяха представени амбициозни и разнообразни разработки, демонстриращи широкия спектър от интереси и умения на студентите в катедрата.

С призовите места бяха отличени:

  1. Sorti - интелигентна система в помощ на производството - Георги Ламбев, 4 курс, специалност "Бизнес информационни системи".
  2. Проектиране на информационна система на куриерска фирма „Спиди“ АД - Милена Митева, 3 курс, специалност "Информатика".
  3. Food Dispenser - Христо Иванов, 3 курс, специалност "Информатика".

Като изключително интересни теми могат да бъдат посочени и симулация на корабни отделения, Authorization Service, видео заснемане и монтаж, както и проекти на системи и авторски разработки на уеб сайтове, създадени чрез комбиниране на съвкупост от технологии, в т.ч. PHP, HTML, CSS, JS, Bootstrap и др.

Благодарим на всички участници за положените усилия при подготовката на участието им в прегледа на студентската научна дейност! Бъдете все така ентусиазирани и мотивирани по отношение развитието ви в областта на информационните и комуникационни технологии.

28 апр 2020



Подобни